Organizacija kongresa u Zagorju

Ako želite drugačije iskustvo koje će potaknuti na rad, kreativnost i razmišljanje hotel Trakošćan pruža idealnu lokaciju za poslovne sastanke, seminare, radionice, evente i manje kongrese u Zagorju. Poslovi različitih profila i sadržaja, te poslodavci različitih mogućnosti mogu ostvariti maksimum svojih poslovnih ideja i kapaciteta u našem poslovnom centru.

Moderan polivalentni poslovni centar ima kapacitet 300 mjesta i vrhunsku tehničku opremu, stoga može zadovoljiti potrebe organizacije i najzahtjevnijih evenata. Za potrebe održavanja manjeg kongresa ili seminara, velika polivalentna dvorana može biti podijeljena na 3 sekcije u kojima je mogući različiti raspored sjedenja prema shematskom prikazu.

Ako želite organizirati kongres u Zagorju, seminar, radionicu možemo skrojiti ponudu prema vašim željama jer se naše dvorane vrlo brzo transformiraju u oblike koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sastanke.
Hotel Trakošćan nudi sve na jednom mjestu – praktičnost, funkcionalnost, profesionalizam, stručnost u modernom i ugodnom ambijentu gdje ćete moći održati sve vaše važne poslovne događaje. 
Dio za seminare i sastanke ima vanjski atrij, s ugodnim barom, gdje možete predahnuti između seminara .
Nakon radnog dijela i uspješnog seminara omogućite svojim zaposlenicima druženje i potaknite njihovu motivaciju, kreativnost i timski rad uz našu ponudu sportskih aktivnosti ili opuštanja u hotelskom wellness centru u Zagorju. Zadovoljni zaposlenici odlučujući su faktor svake uspješne korporacije.

Kongresne dvorane mogu se podijeliti u 3 različita oblika kako je prikazano u shematskom prikazu. Tri oblika koja možemo ponuditi su „U“, „T“ i Parlament oblik. Također razmještaj stolica u dvorani možemo ponuditi u oblicima „kolegij“, „okrugli stol“ i „kino“.



Comments