Restoran u Zagorju

Ugodan ambijent naših hotelskih restorana u Zagorju pravo je mjesto za vaš vrhunski kraljevski doživljaj s pogledom na jedan od najljepših dvoraca Europe. Zaboravljeni recepti bakinih jela u sasvim novom ruhu čekaju na vas u našim restoranima u prekrasnom zagorskom ambijentu.

Bilo da želite gurmanski užitak okruženi zelenilom na terasi našeg hotela ili želite uživati u podnožju dvorca nudimo vam izbor od 3 restorana. Vrhunski restorani u Zagorju, i to naša dva hotelska restorana, a la carte restoran „Arx Thacorum“, pansionski restoran „Drašković“, te izdvojeni restoran u Zagorju u podnožju samog dvorca Trakošćan nude razne delicije, a kao posebnost, izdvojili bismo ponudu tradicionalnih zagorskih jela.

Inovativni pristup, ponuda autorskih jela, slastica kao i drugih specijaliteta učinit će boravak u našim restoranima praznikom za nepca naših gostiju. Veliki izbor domaćih i stranih pića te vina koja uz stručnu pomoć našeg ljubaznog osoblja možete kušati u vinoteci hotela, zatvaraju krug potpune gastronomske ponude ove destinacije.







Comments